Nuoren tytön elämää Helsingissä

admin      -    1584 Views

Nuoren tytön elämää Helsingissä

Asun Helsingissä, Taka-Töölössä. Rakastan Helsinkiä, tunnen sen niin omaksi kodikseni. Täällä on tarpeeksi tapahtumaa ja tietenkin pääkaupunki on aina pääkaupunki. Helsingissä on myös se hyvä puoli, että täyttä keskustaa pääsee nopeasti karkuun esimerkiksi Nuuksioon viikonlopuksi patikoimaan. Olen asunut eri puolilla Helsinkiä ja Töölö on ehdottomasti suosikkini. Ei ole mitään parempaa kuin pitkät lenkit Töölönlahdella. Myös melkein kaikki lempiravintolani ja -kahvilani löytyvät Töölöstä.

Top-paikat Töölössä

Ehdoton suosikkini – niin kuin varmaan monen muunkin – on ehdottomasti cafe Regatta. Kahvila sijoittuu Töölöön Merikannontielle ja tunnelma Regatassa on vertaansa vailla. Vietän siellä aikaa niin talvella kuin kesälläkin, kevätaamuja ja syksyiltoja unohtamatta. Kahvi on tuoretta ja korvapuustit ovat isoja. Nam! Lempiravintolani Töölössä on Bar Teos, joka sijaitsee Runeberginkadulla. Espanja-fanina saan sieltä tarvittavan määrän maukkaita tapaksia ja sangriaa kylkeen. Hinnatkin ovat kävijäystävälliset.

Kivaa tekemistä Helsingissä

Vapaa-ajalla tykkään ulkoilla ja kuten jo mainitsin, muun muassa Töölönlahti ja Nuuksio ovat ihania ulkoilupaikkoja. Usein myös otan metron Itä-Helsinkiin ja menen lenkkeilemään Vuosaareen. Siellä ulkoilumahdollisuudet ovat mitä upeimmat ja kesällä Vuosaaren ranta täyttyy auringonpalvojista. Sunnuntaisin tykkään myös käydä kävelemässä Katajanokalla ja kierrän yleensä Kauppatorin ja Tuomiokirkon aukion. Sieltä saattaa myös bongata ison ryhmän japanilaisia turisteja, joiden kanssa voi päästä yllättävään ryhmäkuvaan.

Helsingissä on myös paljon yöelämää ja kulttuuritapahtumia. Käyn kavereideni kanssa välillä viikonloppuisin tanssimassa Teatteri clubilla ja usein seuraan Helsingissä järjestettäviä tapahtumia. Netistä löytää huikeita vinkkejä siihen, mitä Helsingissä kannattaa tehdä ja mitä tapahtumia järjestetään ja missä. Henkilökohtainen suosikkini on Syö! -viikot, jolloin monissa ravintoloissa voi saada maukkaan, ison aterian noin kymmenellä eurolla. Näiden viikkojen aikana käyn paljon ulkona syömässä parhaiden ystävieni kanssa. Ihan parasta!

Uniikit kuvauspaikat Helsingissä

Bloggarina minun pitää myös miettiä tarkkaan, missä on hyvät kuvausmahdollisuudet. Tänä päivänä puhutaan paljon siitä, kuinka täydellinen Instagram-tili luodaan ja miten paljon se vaikuttaa bloggareihin. Olenkin viime aikoina panostanut paljon omaan Instagram-tiliini. Käymme muiden bloggareiden kanssa paljon kuvaamassa ympäri Helsinkiä. Tykkään itse kuvata Kalasataman vanhalla teollisuusalueella, siellä saa tosi erilaisia taustoja kuviin ja niistä tulee paljon mielenkiintoisempia. On tärkeää, etteivät kaikki kuvat näytä samanlaiselta massalta.

Shoppailu Helsingissä

Kuten varmaan voi arvata, olen tosi kiinnostunut muodista ja vaatteista. Seuraan trendejä, mutta en itse henkilökohtaisesti osta paljoa vaatteita ketjukaupoista. Käyn paljon kirppareilla. Ihanin kaikista on UFF:n kirpputori, josta voi tehdä supermakeita löytöjä pilkkahintaan. Uffeja löytyy ympäri Helsinkiä. Käytän myös hyväkseni paljon Facebookin “myydään/kierrätetään” -sivustoja, joita on yleensä kaupunginosittain. Myyn siellä itse vaatteita, joita en enää käytä ja teen myös uskomattoman edullisia uniikkeja löytöjä.