Astu blogiini!

admin      -

Astu blogiini!

Hei sinä siellä ruudun takana, tervetuloa mukaan! Blogini käsittelee omaa elämääni sekä aiheita sosiaalisen median ja sosiaalisen median markkinoinnin ympärillä. Olen helsinkiläinen nuori nainen ja tämä on historiani ensimmäinen blogi. Olen opiskellut markkinointia ja olen erikoistunut sosiaalisen median markkinointiin. Valmistuttuani mietin, että miten voisin parhaiten käyttää osaamistani sosiaalisen median markkinoinnin parissa ja sen seurauksena päätin perustaa oman blogin ja kokeilla onneani. Toivottavasti nautit blogistani!

Kerron blogissani avoimesti omasta elämästäni ja kerron asioita joita minulle tapahtuu päivittäin. Koitan pitää blogini sellaisena, että lukijana voivat samaistua teksteihini. Ei mitään suuren maailman meininkiä, keskityn normaalin elämän kokemuksiin ja kommelluksiin. Käytän blogin lisäksi muita sosiaalisen median kanavia, kuten Instagramia ja Snapchatia aktiivisesti. Julkaisen kuvia ja videoita päivittäin, joten minua kannattaa seurata myös siellä. Suuressa osassa blogia on myös faktapohjaiset tekstit liittyen sosiaalisen median markkinointiin.

Päivän piristyksiäni ovat aina kommentit, joita saan sosiaalisen median kanaviin. Toki välillä saan myös negatiivisia kommentteja, se kuuluu luonnollisesti asiaan. Haluaisin kuitenkin muistuttaa, että olen enemmän kuin avoin rakentavalle kritiikille mutta en epäasiallisille kommenteille. Siitä tulee minulle vain paha mieli enkä usko, että kirjoittajakaan voi tuntea olonsa erityisen hyväksi kirjoittamalla törkeyksiä. Siksi yritänkin pitää blogini täynnä positiivista energiaa. Tavallinen päiväni Helsingissä on hyvin pitkälti sellainen, jossa pyörin ympäri kaupunkia läppärini ja kamerani kanssa. Teen usein kirjoitustyötä hiljaisissa kahviloissa, jonka jälkeen käyn hyvällä tuurilla tapaamassa yhteistyökumppaneita ja muutaman kerran viikossa minulla on jonkun toisen bloggaajan kanssa kuvaustreffit. Näin saan uutta materiaalia blogiini, kuten toki toinenkin bloggaaja.

Blogitekstien lisäksi kuvat ovat isossa roolissa blogissani. Minulle on todella tärkeää, että kuvani ovat laadukkaita ja erottuvat joukosta. Pidän kuvani kuitenkin totuudenmukaisina, ilman että muokkaan niitä ja ennen kaikkea itseäni erinäköiseksi. Yleinen ideani postauksille on mielenkiintoinen teksti ja laadukkaat kirjoitukseen liittyvät kuvat. Tarkoituksenani on myös kirjoittaa artikkeleita sosiaalisen median markkinoinnin ammattilaisista ja julkaista ne blogissani.

Lukijat ovat blogin suola

Tulen tekemään blogissani paljon lukijakyselyitä lukijoilleni siitä, mistä te haluatte minun kirjoittavan. Blogini tarkoituksena on se, että kirjoitan asioista, jotka kiinnostavat minua itseäni mutta ennen kaikkea teitä lukijoita. Haluan tehdä esimerkiksi videoita aiheista, jotka teitä kiinnostaa aidosti. En toki lähde muokkaamaan jokapäiväistä elämää lukijoideni toiveiden mukaiseksi ja kirjoitan rehellisesti niistä asioista, joita tapahtuu elämässäni.

Olette aina tervetulleita kommentoimaan tai lähettämään minulle sähköpostia aiheista, joista haluaisitte, että kirjoitan! Pyrin myös muutaman kerran vuodessa järjestämään lukijatapaamisia, joissa voimme tutustua lähemmin ja viettää laatuaikaa yhdessä. Yleisiä aiheita omasta elämästäni, joista kirjoitan viikoittain, ovat muun muassa hyvinvointiin liittyvät aiheet. Kirjoitan myös paljon siitä, miten sosiaalinen media vaikuttaa meihin jokaiseen nykypäivänä ja miten voimme saada siitä parhaan mahdollisen hyödyn irti.